Gratis sessies middagsport op het Rogierplein

Op initiatief van minister Smet bevoegd voor sport in de Vlaamse Gemeenschapscommissie biedt de VGC-sportdienst 4 donderdagmiddagen gratis sessies middagsport op het Rogierplein aan. De sessies starten starten telkens om 12u15, het einde is voorzien om 13u00

"Op deze manier willen we het nieuwe Rogierplein activeren en laten zien wat er allemaal mogelijk is op dit fantastische plein. Een klein uurtje sporten op de middag is niet alleen plezant, het zorgt er ook voor dat je in de namiddag meer energie en focus hebt. Elke Brusselaar is welkom en ook in de verschillende kantoorgebouwen rondom het plein werd reclame gemaakt, zodat pendelaars de stad ook op een andere en ludieke manier leren kennen", aldus Pascal Smet. 

De sessies gaan door op volgende data:

25 april: Body step & voetbal
2 mei: High Intensity Interval Training & voetbal
9 mei: Body step & voetbal
16 mei: Yoga & voetbal

  • Body Step: een cardio/kracht workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van Body Step – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen.
  • High Intensity Interval Training: HIIT is een korte intensieve training bestaande uit een combinatie van spierversterkende en cardiovasculaire oefeningen. Ideaal om je lichaam een energie boost te geven.
  • Yoga: versterk met yoga je lichaam dankzij de vele lichaamshoudingen en focus gelijktijdig op je ademhaling om stress te reduceren.
  • Voetbal: daag je collega's uit voor een partijtje voetbal in de opblaasbare voetbalkooi (enkel bij droog weer).

Inschrijven is niet nodig. Alles sessies zijn gratis. 

Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel