Menselijke aanwezigheid versterkt op het MIVB-net: 107 extra medewerkers verwacht

Komende maanden komen 107 nieuwe medewerkers de veiligheidsdienst van de MIVB versterken. Doelstelling is de zichtbare menselijke aanwezigheid op het openbaarvervoersnet te verhogen in Brussel om de reizigers, het personeel en de infrastructuur te beveiligen.

De eerste van deze extra veiligheidsmedewerkers werden geselecteerd door Actiris en genoten een opleiding bij Bruxelles Formation en VDAB Brussel. Woensdag krijgen ze hun officiële erkenning, die ze nodig hebben om hun werk te kunnen uitvoeren op het terrein.

De ceremonie vindt plaats op woensdag 30 augustus, om 14.30 uur bij Actiris, Sterrenkundelaan 14 in Sint-Joost-ten-Node in aanwezigheid van Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Rudi Vervoort, van Brussels minister van Mobiliteit, Pascal Smet, van Brussels minister van Tewerkstelling, Didier Gosuin, van CEO van de MIVB Brieuc de Meeûs en van de vertegenwoordigers van Actiris, Bruxelles Formation en VDAB Brussel.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij Mathias Dobbels

Wanneer? woensdag 30 augustus, om 14.30 uur

Waar? Actiris, Sterrenkundelaan 14 in Sint-Joost-ten-Node

Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel