Persconferentie Week van de Mobiliteit & Autoloze Zondag in Brussels Gewest

Woensdag 9 september 2015 — Brussels minister van mobiliteit en openbare werken Pascal Smet nodigt u graag uit voor een persontbijt nu vrijdag 11 september aan de esplanade van het Weststation om de Week van de Mobiliteit en de vijftiende editie van de Autoloze Zondag in het Brussels Gewest toe te lichten. Hij zal de campagne en de verschillende activiteiten van de Autoloze Zondag voorstellen. U zal daarnaast ook meer informatie ontvangen over de mobiliteitsinitiatieven van bedrijven, scholen en gemeentes.  

Op hetzelfde moment luidt het Brussels Gewest op dezelfde plek met een Mobilmix Awake Party de start in van de Week van de Mobiliteit. Het Gewest wil op die manier voetgangers, fietsers en gebruikers van het openbaar vervoer aanmoedigen en in de bloemetjes zetten. Een DJ, een dansvloer en vruchtensap staan tussen 6u30 en 9u30 voor hen klaar om de dag goed te beginnen.  

Alle praktische informatie vindt u hieronder. 

Praktische informatie 

  • Persconferentie Week van de Mobiliteit
    • Wanneer: 11 september 2015, onthaal vanaf 8u30 en mogelijkheid om opnames te maken van de Awake Mobilmix Party, start conferentie om 9u
    • Waar: esplanade aan Weststation, Ninoofsesteenweg, Sint-Jans-Molenbeek. De persconferentie zelf gaat door in een bus van de MIVB die ter gelegenheid van de Week van de Mobiliteit speciaal aangekleed is. 
  • Mobilmix Awake Party
    • Wanneer: 11 september 2015 tussen 6u30 en 9u30
    • Waar: esplanade aan Weststation, Ninoofsesteenweg, Sint-Jans-Molenbeek