Persconferentie Week van de Mobiliteit & Autoloze Zondag in Brussels Gewest

Donderdag 7 september om 8u30, metrostation Sint-Guido

Dit jaar vieren we tijdens de Week van de Mobiliteit de 200ste verjaardag van de fiets! Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken Pascal Smet nodigt u graag uit op donderdag 7 september om 8u30 aan de ingang van metrostation Sint-Guido om de Week van de Mobiliteit en de Autoloze Zondag in het Brussels Gewest toe te lichten. Hij zal er de campagne en de verschillende activiteiten voorstellen. Brussels staatssecretaris Bianca Debaets zal ingaan op het aspect van verkeersveiligheid. Daarnaast zullen ook een aantal organisaties hun mobiliteitsinitiatief voorstellen.

Door Mobilmix te zijn en je mobiliteit te mixen is het makkelijk om tijd te winnen, geld besparen en je levenskwaliteit verbeteren. Dit is dan ook het thema waar dit jaar op wordt ingespeeld. 

Tegelijkertijd luidt het Brussels Gewest op dezelfde plek de Mobilmix Winning Start in, het begin in van de Week van de Mobiliteit. Het Gewest wil op die manier voetgangers, fietsers en gebruikers van het openbaar vervoer aanmoedigen en in de bloemetjes zetten. Een sfeervol station, massagesessies, een ontbijt en een fotobooth staan tussen 7u30 en 10u voor hen klaar om de dag goed te beginnen. 

Alle praktische informatie vindt u hieronder. 

Praktische informatie 

  • Persconferentie Week van de Mobiliteit
    • Wanneer: 7 september 2017, onthaal vanaf 8u30 en mogelijkheid om opnames te maken van de Mobilmix Winning Start, start persconferentie om 9u00
    • Waar:  Metrostation Sint-Guido ter hoogte van de Paul Jansonlaan, 1070 Anderlecht
  • Mobilmix Winning Start
    • Wanneer: 7 september 2017 tussen 7u30 en 10u 
    • Waar:  Metrostation Sint-Guido ter hoogte van de Paul Jansonlaan, 1070 Anderlecht
Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel