Persconferentie Week van de Mobiliteit & Autoloze Zondag in Brussels Gewest

Donderdag 8 september 8u30 Simonis

Maandag 5 september 2016 — Brussels minister van mobiliteit en openbare werken Pascal Smet nodigt u graag uit voor een persontbijt op donderdag 8 september om 8u30 aan de esplanade van het multimodale station Simonis om de Week van de Mobiliteit en de Autoloze Zondag in het Brussels Gewest toe te lichten. Hij zal de campagne en de verschillende activiteiten van de Autoloze Zondag voorstellen. Brussels staatssecretaris Bianca Debaets zal ingaan op het aspect van verkeersveiligheid. Daarnaast zullen ook een aantal organisaties hun mobiliteitsinitiatief aan u voorstellen. 

Tegelijkertijd luidt het Brussels Gewest op dezelfde plek met Mobilmix Happy Start het begin in van de Week van de Mobiliteit. Het Gewest wil op die manier voetgangers, fietsers en gebruikers van het openbaar vervoer aanmoedigen en in de bloemetjes zetten. Een pianist, vruchtensapjes en een sessie tai chi staan tussen 7u en 10u voor hen klaar om de dag goed te beginnen.  

Alle praktische informatie vindt u hieronder. 

Praktische informatie 

  • Persconferentie Week van de Mobiliteit
    • Wanneer: 8 september 2016, onthaal vanaf 8u15 en mogelijkheid om opnames te maken van de Mobilmix Happy Start, start conferentie om 8u30
    • Waar: esplanade aan metrostation Simonis, Leopold II laan, Koekelberg
  • Mobilmix Happy Start
    • Wanneer: 8 september 2016 tussen 7u en 10u 
    • Waar: esplanade aan metrostation Simonis, Leopold II laan, Koekelberg