Persuitnodiging: feest voor het nieuwe Fernand Cocqplein

Persuitnodiging: feest voor het nieuwe Fernand Cocqplein

Vrijdag 17 mei om 17 uur op het Fernand Cocqplein

Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Pascal Smet nodigt u  samen met burgemeester van Elsene Christos Doulkéridis en het hele schepencollege van Elsene uit voor een feest op het gerenoveerde Fernand Cocqplein op vrijdag 17 mei om 17 uur.

Brussel Mobiliteit organiseert voor deze gelegenheid samen met de handelaars op het plein “Het banket van Cocq”. De handelaars van het plein laten de bezoekers gratis proeven van hun specialiteiten. Tijdens dit feestelijk banket kan iedereen iets drinken, een hapje eten en genieten van de concerten.

High Jincks Delegation geeft het startschot om 17u45 met hun volks- en countrymuziek. Nadien geeft DJ SteinR het beste van zichzelf met zijn electro plaatjes.

Goed nieuw: vanaf vrijdagavond rijden de bussen 54 en 71 van de MIVB opnieuw op de Elsensesteenweg. Ter herinnering: het verkeer is verboden voor voertuigen tussen 7 en 19 uur met uitzondering van bussen, fietsen, taxi's en voertuigen met een doorlatingsbewijs.

Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel