Persuitnodiging: Heritage Days - Open Monumentendagen

Persuitnodiging: Heritage Days - Open Monumentendagen

Persbezoek en inhuldiging van de tentoonstelling Down in the River, prijsuitreiking Urban Zoom

Als opener van de Heritage Days / Open Monumentendagen nodigen Staatssecretaris voor Stedenbouw en Erfgoed Pascal Smet en urban.brussels u uit voor het persbezoek aan de tentoonstelling ‘Down in the River - Onder Parking 58’ en voor de prijsuitreiking van de fotografiewedstrijd Urban Zoom.

Afspraak: donderdag 16 september 2021 van 16u tot 18u in de Sint-Gorikshallen

De tentoonstelling Down in the River wordt donderdag ingehuldigd en belicht de opgravingen die de archeologen van Urban.Brussels onder de voormalige parking 58 hebben uitgevoerd tijdens de werf van het nieuwe administratief centrum van de stad Brussel. De resultaten en beelden ervan kan je vanaf donderdag in het centrum van Brussel bezichtigen. Deze tentoonstelling gaat van 17 september tot 31 december 2021 door in de Sint-Gorikshallen.

De fotografiewedstrijd Urban Zoom werd georganiseerd door urban.brussels. De winnaars werden uitgenodigd om bij deze gelegenheid hun prijs te komen afhalen.

Contacteer ons
Damiaan De Jonge Woordvoerder, Kabinet Pascal Smet
Damiaan De Jonge Woordvoerder, Kabinet Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel