Persuitnodiging: inhuldiging muurschildering van Philippe Van Parijs

Maandag 25 februari om 10 uur in metrostation Schuman

Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken Pascal Smet en Brussel Mobiliteit nodigen u graag uit voor de inhuldiging van de muurschildering in het metrostation Schuman. Het project met als titel "Waarom zijn de Europese instellingen hier gehuisvest?" is ontworpen door Philippe Van Parijs in samenwerking met Brussel Mobiliteit.

CEO van de MIVB Brieuc de Meeus, Brussels commissaris bij de Europese instellingen Alain Hutchinson, directeur van de DG Communicatie en Informatie van de Raad van de Europese Unie Andrä Rupprechter, en Hoofd van de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in België Jimmy Jamar zullen aanwezig zijn bij de onthulling van het kunstwerk.

Tegelijkertijd wordt in nauwe samenwerking met minister-president Rudi Vervoort, bevoegd voor het territoriale ontwikkelingsbeleid, in de metrostations Kunst-Wet en Schuman een affichage campagne onthuld over de Brusselse projecten die gefinancierd worden door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Praktische informatie

  • Wanneer: 25 februari om 10 uur
  • Waar: afspraak op de mezzanine in het metrostation Schuman aan de kant van Berlaymont
  • Er wordt een drankje en een hapje voorzien

 

Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel