Persuitnodiging: lancering “Get out’n Play” op Buitenspeeldag 2018

Woensdag 18 april om 14u00

Collegelid Pascal Smet, in de Vlaamse Gemeenschapscommissie bevoegd voor cultuur, jeugd, sport en stedelijk beleid nodigt u graag uit op de lancering van de nieuwe brochure “Get out ‘n Play” tijdens de 11de Buitenspeeldag om kinderen, jongeren en hun families warm te maken voor boeiende openluchtactiviteiten tijdens de zomer.

Voor de 11de keer wordt de Buitenspeeldag georganiseerd om kinderen en jongeren aan te moedigen meer buiten te spelen. Verschillende zenders als Ketnet en Nickelodeon staken hun kinderprogramma's om hen hier toe aan te zetten. De Buitenspeeldag is ook een ludiek pleidooi voor meer en aangepaste publieke ruimte voor kinderen en jongeren.

De jeugd- en sportdienst van de VGC werken samen met tientallen partners en organisaties om op woensdagnamiddag een aantrekkelijk programma aan te bieden.  Voor het eerst kunnen kinderen en jongeren op meer dan 20 locaties in Brussel gratis meedoen aan geweldige sport- en spelactiviteiten. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen.

Tijdens deze Buitenspeeldag bezoekt Minister Smet één van deze locaties en stelt er de nieuwe brochure "Get out'n Play"  dat een overzicht geeft van alle boeiende openluchtactiviteiten voor kinderen en jongeren tijdens de zomer.

Praktisch 

  • Wanneer: woensdag 18 april om 14u00  
  • Waar: op het Joseph Benoît Willemsplein te Laken
Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel