Persuitnodiging: lancering nieuwe ambitieuze podiumkunstenwedstrijd

Maandag 8 mei om 11 uur in Zinnema

Brussels minister Pascal Smet nodigt u samen met Zinnema, Bozar en Bruzz van harte uit voor de lancering van een nieuwe ambitieuze podiumkunstenwedstrijd voor choreografen, dansers, acteurs en (muziek)theatermakers. 

In onze metropool worden podia versleten bij de vleet, dus is een wedstrijd voor Brusselse amateurkunstenaars welgekomen. Dankzij de samenwerking tussen de VGC, Zinnema, Bozar en Bruzz wordt dat idee nu realiteit.

Alle podiumkunstenaars uit Brussel en de Rand - zowel Nederlands- als Franstalig, solo of in gezelschap - kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd. Een professionele jury kiest de laureaten die met hun productie op de planken van Bozar mogen schitteren. Op het einde van de rit wordt de beste performance bekroond met een ferme prijs

Minister Pascal Smet doet op 8 mei de naam en het logo van deze nieuwe wedstrijd uit de doeken en licht toe hoe de wedstrijd concreet in z’n werk zal gaan.

Praktische info:

  • Wanneer: maandag 8 mei om 11 uur
  • Waar: Zinnema, Veeweidestraat 24-26, 1070 Anderlecht
  • Bereikbaar via metro 5 richting Erasmus, halte Sint Guido (twee minuten te voet tot aan Zinnema)
Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Dominique Mys Coördinatie communicatie, Zinnema
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Dominique Mys Coördinatie communicatie, Zinnema
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel