Persuitnodiging: slotmoment A Fonds Festival

Zaterdag 22 april in Brass'Art

Brussels minister Pascal Smet, bevoegd voor Jeugd in de Vlaamse Gemeenschapscommissie, nodigt u van harte uit op het slotmoment van het A Fonds Festival, dat plaatsvindt op zaterdag 22 april vanaf 17u30 in Brass’Art in Sint-Jans-Molenbeek. 

Anderhalf jaar geleden gaf minister Pascal Smet de aftrap van A Fonds, het nieuwe jongerenfonds dat straffe ideeën van jonge ondernemende Brusselaars ondersteunt. ​Dit nieuwe initiatief wil jongeren stimuleren in het organiseren van culturele, artistieke, sociale, sportieve of educatieve projecten en/of initiatieven, van en voor kinderen en jongeren.

Tijdens dit vierdaagse A Fonds Festival krijgen de jongeren het podium om de initiatieven die het voorbije anderhalf jaar tot stand kwamen, te laten zien. Jongeren die zin hebben om in de toekomst deel te nemen, kunnen er terecht met vragen rond het project. Het slotmoment van het festival is een aangename ontmoetingsdag die start met een brunch en ' avonds eindigt met concerten van onder andere Freestyle O en feestje.

Voor journalisten is er gelegenheid om de A Fonds jongeren en geïnteresseerden te interviewen.

Praktische info:

  • Zaterdag 22 april om 17u30
  • Gemeenteplaats 28, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel