Skip to Content

persuitnodiging: Wereld Art Nouveau Dag

Persuitnodiging: Presentatie van de art-nouveaustrategie van de Brusselse regering

Ter gelegenheid van Wereld Art Nouveau Dag wordt u uitgenodigd voor de persconferentie nu donderdag 10 juni om 12.30 uur in het Hortamuseum: Amerikaansestraat 27, 1060 in Sint-Gillis.

Brussel is de art-nouveauhoofdstad en ontwikkelt een strategie en concrete acties om die titel zowel in België als internationaal te versterken en in de verf te zetten.

Minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Rudi Vervoort, de minister belast met het Imago van Brussel Sven Gatz en staatssecretaris voor Erfgoed Pascal Smet nodigen u uit voor een persconferentie over alle activiteiten binnen dat thema die in de komende twee jaar gepland staan. Ook Charles Picqué, de burgemeester van Sint-Gillis, zal de persconferentie bijwonen.

Verder zullen ook de partners Brussels Museums, Visit Brussels, het Hortamuseum, het Réseau Art Nouveau Network, Europa Nostra en La Cambre Horta aanwezig zijn.

 

Bedankt om uw aanwezigheid via mail aan mdebont@gov.brussels te bevestigen. Zo kunnen we het evenement zo goed mogelijk organiseren.

Contacteer ons
Damiaan De Jonge Woordvoerder, Kabinet Pascal Smet
Damiaan De Jonge Woordvoerder, Kabinet Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel