Persuitnodiging: werfbezoek aan metrotunnel onder toekomstige hoofdzetel BNP Paribas Fortis

Maandag 7 mei om 9 uur

Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken Pascal en Brussel Mobiliteit nodigen u van harte uit voor een bijzonder werfbezoek aan de metrotunnel onder de toekomstige hoofdzetel van BNP Paribas Fortis. Dit bezoek zet het beheer en de onderhoudswerken van het Brusselse metronetwerk in de schijnwerpers.

De metrotunnel tussen het Centraal Station en Park werd eind jaren 60 gebouwd en is resulaat van een uniek staaltje van technisch vernuft. Door de bouw van de nieuwe hoofdzetel van BNP Paribas Fortis, is de metrotunnel opnieuw tijdelijk zichtbaar vanaf het oppervlak. 

Bruxelles Mobiliteit maakt van deze gelegenheid gebruik om live de vervanging van de 40 jaar oude antitrilsteunen te laten zien onder het metroviaduct tussen Centraal Station en Park, en dat terwijl de metrostellen kunnen blijven doorrijden. 

Praktische info:

  • Maandag 7 mei om 9 uur
  • Afspraak aan het werflokaal Eiffage op het kruispunt tussen de Bergstraat en de Twaalf Apostelenstraat
  • Gelieve omwille van veiligheidsredenen en om de nodige werfkledij te kunnen voorzien, uw aanwezigheid te bevestigen bij mdobbels@gov.brussels
Contacteer ons
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Mathias Dobbels Woordvoerder, Kabinet Minister Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel