Persvoorstelling webserie Cyclomax in Beursstation en lancering growfunding

Persvoorstelling webserie Cyclomax in Beursstation en lancering growfunding

Woensdag 8 mei om 13 uur

Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet en regisseur Daniel Lambo nodigen u van harte uit voor de persvoorstelling van Cyclomax, een webserie voor kinderen van 8 tot 12 jaar over fietsen in Brussel. In de afleveringen beleven twee ketjes fietsavonturen in de stad. Cyclomax heeft als doel fietsen in brussel bij kinderen te promoten en ook om Vlaamse en Waalse kinderen Brussel te laten ontdekken. De screening van de eerste 3 van 8 afleveringen van de webserie vindt plaats in de kunstenfoyer Qartier in het vernieuwde Beursstation. Naast tal van andere fietshelden zullen de twee jonge hoofdrolspelers Tuur en Nilou aanwezig zijn en de minister interviewen over de plaats van de fiets in Brussel. Tegelijkertijd lanceert de crew een growfunding campagne om in de toekomst nog meer afleveringen te kunnen maken.

Praktische informatie 

  • Waar: kunstenfoyer Qartier van het vernieuwde metrostation Beurs (neem één van de twee ingangen op de Anspachlaan)
  • Wanneer: woensdag 8 mei vanaf 12u30
  • We raden aan om met de fiets te komen, want je kan de kunstenfoyer zomaar binnen fietsen (ook toegankelijk met de lift op de Anspachlaan)

Gelieve de link naar de growfunding campagne niet te verspreiden tot na het event op woensdag.

 

 

Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel