Reine Nkiambote nieuwe woordvoerster kabinet Pascal Smet

Vanaf vandaag is Reine Nkiambote de Nederlandstalige woordvoerster van staatssecretaris Pascal Smet. Ze is te bereiken op het nummer +32 490 13 86 79 en via rnkiambote@gov.brussels.

Reine begon haar carrière als journaliste bij de VRT Nieuwsdienst. Tot voor kort was ze was nieuwsanker en journaliste bij BRUZZ (Vlaams Brusselse Media). Vandaag neemt ze als woordvoerster de fakkel over van Mathias Dobbels, die sinds deze zomer kabinetschef is op het kabinet Smet en de pers niet langer te woord zal staan. Marc Debont blijft op post als Franstalige woordvoerder van Pascal Smet. 

Pascal Smet is verheugd dat de jonge Brusselse zijn team komt vervoegen: "Ik ken Reine als journaliste die me vaak zelf het vuur aan de schenen legde in interviews. Ze heeft een groot hart voor Brussel. En dat is niet onbelangrijk. Dankzij haar ervaring bij BRUZZ kennen de Brusselse media geen geheimen voor haar. Ook dat is een grote troef als je aan de andere kant komt te staan."

"We hebben Reine leren kennen als een veelzijdig en geïnspireerd journaliste,” zegt BRUZZ-hoofdredacteur Kristof Pitteurs. “Of ze nu tijdens een live ruziemakende gele hesjes van zich moest afslaan, of een minister op de rooster legde; ze deed het altijd met dezelfde vanzelfsprekendheid." Bruzz wenst Reine dan ook veel succes met haar nieuwe uitdaging. 

Contacteer ons
Reine Nkiambote Woordvoerster, Kabinet Pascal Smet
Reine Nkiambote Woordvoerster, Kabinet Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel