Uitnodiging persmoment: Welke toekomst voor het Meyboomgebouw in de Brusselse Zandstraat? Op welke locatie komt de nieuwe KU Leuven site?

Staatssecretaris voor stedenbouw en erfgoed, Pascal Smet, CEO van Belfius Insurance, Dirk Vanderschrick, Rector van de KU Leuven, Luc Sels en Schepen voor stedenbouw en publieke ruimte, Ans Persoons, nodigen u aanstaande donderdag uit voor een persmoment om toelichting te geven bij de toekomst van het Meyboomgebouw, op de hoek van de Zandstraat en de Broekstraat in het centrum van Brussel, en bij de toekomstplannen van de KU Leuven in Brussel.

Het persmoment met toelichting van de Staatssecretaris, de CEO van Belfius, de rector van de KU Leuven en de Schepen zal plaatsvinden in het Meyboomgebouw in de Zandstraat. Nadien is er de mogelijkheid om vragen te stellen en de mogelijkheid om deel te nemen aan een plaatsbezoek aan een site in de onmiddellijke omgeving.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen om het persoment in goede en veilige omstandigheden te laten verlopen via: [email protected]


Praktisch:

  • Tijdstip: Donderdag 16 september 2021 – 8u45
  • Locatie: Het gebouw op de hoek van de Zandstraat 33 en de Broekstraat 3 – inkom langs de Zandstraat.
  • Parking mogelijk in parking ‘Passage 44’ (Ommegangstraat 16-20, 1000 Brussel)
Contacteer ons
Damiaan De Jonge Woordvoerder, Kabinet Pascal Smet
Damiaan De Jonge Woordvoerder, Kabinet Pascal Smet
Over Pascal Smet

Brusselse Regering Staatssecretaris van Stedenbouw en Erfgoed - Europese en Internationale Betrekkingen - Buitenlandse handel - Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

VGC collegelid voor Cultuur, Jeugd, Sport en Gemeenschapscentra

Pascal Smet
Zenith
Koning Albert II laan 37 - 12de
1030 Brussel